Οδηγός Ψυχικής Υγείας για γονείς παιδιών με δυσκολίες

eBook

 
Όταν ένα παιδί παρουσιάζει καθυστέρηση στην ανάπτυξη ή αδυναμία να αντεπεξέλθει στο σχολείο ή σας ανησυχεί η συμπεριφορά του, είναι πολλές φορές δύσκολο να αντιληφθείτε αν πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ή όχι. Και αν όντως ζητήσετε βοήθεια, ποιος επαγγελματίας είναι ο κατάλληλος για την περίπτωσή σας;

Στα ikid, πιστεύουμε ότι όσα περισσότερα γνωρίζετε σχετικά με θέματα υγείας, τις διαδικασίες και την ειδίκευση των επαγγελματιών υγείας, τόσο καλύτερα οπλισμένοι θα είστε για την εξεύρεση της κατάλληλης και αποτελεσματικής φροντίδας για τα παιδιά σας.

Σε αυτόν τον οδηγό σας παραθέτουμε τα βήματα για την εξεύρεση του κατάλληλου ειδικού (ή ομάδας ειδικών) για να βοηθήσετε το παιδί σας. Επίσης, σας παρέχονται πληροφορίες για αναζήτηση και εξασφάλιση υψηλής ποιότητας θεραπειών καθώς και ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε για να αξιολογήσετε το θεραπευτικό προσωπικό.

Screen Shot 2013-08-19 at 11.22.12 AM  Μήπως το παιδί μου χρειάζεται βοήθεια;

  Ποιoς μπορεί να με βοηθήσει με τη διάγνωση;

  Ποιoς μπορεί να με βοηθήσει με τη θεραπεία;

  Πώς θα κρίνω την ποιότητα της θεραπείας;

  Τι γίνεται με τις εναλλακτικές θεραπείες;

dyslexia

Δεν θα κοινοποιήσουμε ποτέ τα στοιχεία σας σε τρίτους και δεν θα σας αποστείλουμε ποτέ μηνύματα spam.


“Κάθε χρόνο η ομάδα ikid ετοιμάζει δεκάδες άρθρα, eBooks, videos και διαδικτυακά σεμινάρια με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση γονέων, εκπαιδευτικών και ειδικών!”

Αλίκη Κασσωτάκη
Επιστημονική Υπεύθυνη, Κέντρων ikid