Ασφάλεια συναλλαγών

 

Τρόποι πληρωμής:

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα.

2. Με τραπεζική κατάθεση

3. Μέσω της υπηρεσίας Paypal

Τα ψηφιακά έντυπα κατεβαίνουν αυτόματα στον υπολογιστή σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Διαδικασία Αγοράς:

Η διαδικασία αγοράς των eBooks είναι απλή και ξεκάθαρη όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα. Επιλέξτε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν, και δείτε με ένα κλικ κάποιες σελίδες τους,  διαβάστε τις κριτικές άλλων αγοραστών και προσθέστε τα eBooks στο καλάθι σας πατώντας το κουμπί “Κατεβάστε το”. Αφού ελέγξετε το καλάθι σας και προσθέσετε, με τον ίδιο τρόπο, όποιο άλλο eBook σας ενδιαφέρει, πατάτε το κουμπί “Ολοκλήρωση Παραγγελίας” για να οδηγηθείτε στο “checkout“. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε, εάν διαθέτετε, το εκπτωτικό κουπόνι σας ώστε να γίνει αυτόματα η έκπτωση στο τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Σημειώνετε τα στοιχεία σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής και πατάτε το κουμπί “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”. Αυτό ήταν!

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας  ή Paypal η παραγγελία σας είναι άμεσα διαθέσιμη και μπορείτε με ένα κλικ να κατεβάσετε τα eBooks. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε λογαριασμό, τότε αμέσως μετά την κατάθεση θα λάβετε τα eBooks στο email σας.

Υψηλό επίπεδο Ασφάλειας:

  • Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της.
  • Ολοκληρώνοντας, οι υπηρεσίες ακολουθούν τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατές με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Οι ευαίσθητες προσωπικές σας πληροφορίες (αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και λοιπά στοιχεία αυτής) κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.ikidcenters.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη-πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Πολιτική Ακυρώσεων & επιστροφών:

Λόγω της φύσης των παρεχόμενων προϊόντων (ψηφιακά βιβλία), δεν γίνονται δεκτά αιτήματα ακύρωσης ή επιστροφής μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.